Garnituri de etansare tip placa

Garniturile de etansare tip placa furnizate de SC SUSZI SRL inlocuiesc cu success azbestul, in majoritatea cazurilor avand proprietati superioare.

Tehnologia etansatilor fluide din zilele noastre este o combinative intre studiul materialelor, mecanica fluidelor si ingineria aplicata. O flansa ideala ar trebui sa aiba fetele absolute netede si aliniate, sa nu deformeze sub presiune si bolturile sa nu aiba joc. In practica, perfectiunea aceasta este greu de atins, foarte costisitoare si practice imposibil de intretinut. De aceea o etansare tip placa este cea mai practica si avantajoasasolutie pentru etansarea imbinarilor de flanse.

Alegerea placii potrivite in functie de conditiile de temperature, presiune, mediu de lucru ale aplicatiei dumneavoastra este esentiala in realizarea undei bune etansari.

SC SUSZI SRL furnizeaza placi pentru orice aplicatie (de la cele mai simple aplicatii pana la cele in industria nucleara) fabricate dintr-o vast agama de material ecologice (fara azbest) cum ar fi: fibra aramidica, fibra de sticla, fibra de carbon, grafit expandat, PTFE, liant elastomeric etc.

Gama de placi include si garniture pe baza de cauciuc simplu sau spongios, cu sau fara insertie panzata, cu fetele lucioase sau mate, in “covoare” de pana la 10m lungime sau taiate dupa un desen.

Furnizam din stoc: garniture simple, grafitate, grafitat armate de diferite grosimi, placa intreaga (150*150) sau le putem livra taiate la dimensiunile specificate de client.

Putem furniza si placi de etansare din materiale ceramice pentru cuptoare.

Compatibilitatile chimice, fisele tehnice, precum si alte detalii sunt disponibile la cerere

.