Filtrare ulei

Instalat separate intr-un circuit off-line, un sistem de filtrare fina este metoda ideala de a obtine si a mentine un ulei curat, deoarece instalarea off-line permite ca presiunea si debitul uleiului sa ramana scazute, astfel fiind intrunite conditiile ideale pentru o filtrare eficienta si un ulei mai curat.

Chiar si cu instalatia principal de ulei oprita, eficienta filtrarii este crescuta prin operarea continua a sistemului de filtrare fina off-line, imbunatatind si pastrand puritatea uleiului din rezervorul principal. In plus, uleiul curat si durata crescuta de viata a utilajului obtinuta prin filtrare continua, sunt factori de mare importanta din punct de vedere al protectiei mediului si al consumului redus de energie, mai ales in situatia unei fabric care se afla la inceput.

Tehnologia de control al contaminarii uleiului este solutia oprima pentru toate sistemele industrial de ulei, crescand performanta si longevitatea uleiurilorhidraulice si de circulatie, uleiurilor de ungere in angrenaje cat si a uleiurilor folosite in aplicatii mai specializate cum ar fi calirea sau transformatoarelor.

Distribuim si elemente filtrante pentru orice echipament.